24 Mayıs 2011 Salı

TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. UZMAN YARDIMCISI GİRİŞ SINAV İLANI

Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş.’ne sınavla;
- Siyasal bilgiler, iktisat, isletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ya da en az 4 yıllık lisans eğitimi verip burada sayılan okullara denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanan yabancı fakülte ve yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olanlardan 17 Uzman Yardımcısı,
- Mühendislik Fakültesi ya da en az 4 yıllık lisans eğitimi verip bu okullara denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanan yabancı fakülte ve yükseköğretim kurumlarından Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, inşaat Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Yazılım Mühendisliğinden birini bitirmiş olanlardan 18 Uzman Yardımcısı olmak üzere toplam 35 Uzman Yardımcısı alımı öngörülmektedir.

Giris sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki asamalı olup, yazılı sınav 02 Temmuz 2011 tarihinde Ankara’da yapılacaktır.

Sınava girmek isteyen adaylar 23/05/2011 - 03/06/2011 tarihleri arasında http://sinav.anadolu.edu.tr/basvuru internet sitesi üzerinden başvuruda bulunacaklardır. Başvuru koşullarına uygun olduğu belirlenen adaylar anılan internet sitesinden temin edecekleri Giriş Sınavı Başvuru Formuna belirtilen belgeleri ekleyeceklerdir.

Ayrıntılı bilgi için:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder