6 Kasım 2013 Çarşamba

Asya Kalkınma Bankası’nda Kariyer Fırsatlarıyla ilgili Basın Duyurusu

Asya Kalkınma Bankası’nda Kariyer Fırsatlarıyla ilgili Basın Duyurusu

                                       ASYA KALKINMA BANKASI’NDA KARİYER FIRSATLARI

            Uluslararası Ekonomik Kuruluşlarda çalışan vatandaşlarımızın sayısının artırılması hedefi doğrultusunda, ülkemiz adına bu kuruluşlarla ilişkilerimizi yürüten Hazine Müsteşarlığı ile donör statüsünde üyesi olduğumuz Asya Kalkınma Bankası (AKB) işbirliğinde “Asya Kalkınma Bankası’nda Kariyer Fırsatları” başlıklı bir bilgilendirme semineri düzenlenecektir.
Merkezi Manila Filipinler’de bulunan AKB; Asya kıtasında Azerbaycan, Endonezya, Gürcistan, Hindistan ve Kazakistan gibi ülkelerde 28 ofisle faaliyet göstermekte ve ABD, Almanya ve Japonya’da da temsil edilmektedir. AKB ve AKB’deki kariyer fırsatları hakkında detaylı bilgilere www.akb.org isimli internet sitesinden erişilebilmektedir.
Söz konusu Seminerde AKB İnsan Kaynakları Bölümü Yetkilileri tarafından ülkemiz özel ve kamu sektöründe çalışanlar, üniversite öğrencileri ve üniversitelerden yeni mezun olanlara yönelik AKB’de iş olanakları hakkında bilgi verilecektir. En az on yıllık iş tecrübesine sahip çalışanlara, üniversite öğrencilerine ve yeni mezunlara yönelik farklı iş olanaklarının konu edileceği seminerde, katılımcıların kariyer tecrübesi ve eğitimlerinin İktisat, Kamu Yönetimi, Muhasebe, Finans, İş İdaresi (MBA), Kalkınma Yönetimi, Siyasal Bilimler, Kamu Maliyesi, Hukuk, Sosyal Bilimler, Bölgesel Kalkınma, Şehir ve Bölge Planlama, Ulaştırma, İnşaat Mühendisliği alanlarında olması beklenmektedir.
Seminer 12 Kasım 2013 Salı günü saat 15.30-18.30 saatleri arasında Hazine Müsteşarlığı İnönü Bulvarı No. 36 Emek Ankara, Hikmet Esen Toplantı Salonunda düzenlenecektir. Seminerin sonunda ayrıca AKB yetkilileri ile görüşme ve tanışma imkânı (informal networking session) da sağlanacaktır. Seminer İngilizce düzenlenecek olup, tercüme hizmeti sunulmayacaktır. Kayıt için tıklayınız.

 http://www.hazine.gov.tr/default.aspx?nsw=QAwnoASe1EpPGo3J1Wtqag==-H7deC+LxBI8=
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder